גיזרונים בטימין, דבש ושמן זית

תוספת מדליקה, מתקתקה ובריאה לכל ארוחה:
כשהילדים או האורחים מצליחים להשאיר קצת חטיפי גזר, מייד אפשר להפוך אותם מחטיף צונן לחטיף אפוי, חם וסופר טעים.
למרות מתיקותם של הגיזרונים, תוספת הדבש לצלייה בתנור מוציאה מהם טעמים מתוקים ומדהימים שלא ידעתם.

הכמות לפי 300 גרם גיזרונים:
3 כפות שמן זית
מלח ופלפל שחור גרוס
3 כפות דבש או סילאן
עלים מ-3 גבעולי טימין

אופן ההכנה:

  1. מחממים תנור לחום גבוה – 220 מעלות.
  2. מפזרים את הגזרונים על תבנית עם נייר אפייה.
  3. מעליהם מזלפים את שמן הזית, בוזקים מלח ופלפל השחור.
  4. צולים בתנור במשך 15 דקות, מוציאים ומטפטפים דבש מעל ומפזרים טימין.
  5. מחזירים לתנור לעוד 10 דקות, או עד שהגזרים זהובים יפה.
  6. star2